home
crew
praktische info
fotoboek
faq
contact
cadeaubon

PRAKTISCHE INFO

HOE VERLOOPT EEN VLUCHT?

Benieuwd hoe het er aan toe gaat voor, tijdens en na een vlucht?
Klik dan hier om kort het verloop van een vlucht te bekijken.

Kledij


Als u meevliegt, is het aangeraden om u een beetje sportief te kleden. Voorzie u van stevige schoenen (die eventueel vuil mogen worden). U hoeft zich ook niet té warm te kleden, aangezien er weinig wind voelbaar is en de brander veel warmte afgeeft tijdens de vlucht.

Fototoestel/camera

Uiteraard mag u uw fototoestel of camera meenemen, zodat u dit memorabele moment nooit meer zal vergeten en om te delen met vrienden en familie!

Duurtijd / afstand

Een gemiddelde vlucht duurt ongeveer één uur, wat overeenkomt met ongeveer 20 km. De duurtijd/afstand is afhankelijk van de windsterkte, de windrichting, het weer,...

Wanneer

In principe vliegen we het hele jaar door. Het ligt echter voor de hand dat in de zomer de meeste vluchten plaatsvinden, vanwege het mooie weer en de lange zomeravonden. U kunt kiezen tussen een avond- en een ochtendvlucht. Bij een ochtendvlucht wordt meestal opgestegen bij zonsopgang. In de winter is deze vlucht zeker de moeite waard, zeker als het gesneeuwd heeft. Dan ziet u de wereld ontwaken onder een wit tapijt...

Bij een avondvlucht wordt meestal opgestegen 2 uur voor zonsondergang. U heeft dan de mogelijkheid om na afloop te genieten van een glaasje champagne bij zonsondergang.